Video Bar

Loading...

Wednesday, 1 March 2017

PENCINTA BADMINTON..

Alkisah,,Bleh kata la kan..yonex ni ada 1 jenama sukan badminton yg sgt masyur sejak era perang jepun..haha,yala kot..sbb yonex ni pun dri negara matahri terbit yakni JEPUN...wow!bukan aku nk kata aku ni support jepun punya produk tapi salah 1 jenama alat sukan badminton buatan jepun yg aku minat..tak salahkn..ekekek...
Bagi mereka yg faham,jenama yonex ni sememangnya mahal kaw2,,tapi ada jugak yg masih mampu memilikinya walaupun mahal..apa org kata,kalu dah minat apapun ku sanggup..toing toing...
Salah sorang daripada bejuta peminat yonex adalah aku..aku adalah aku...mcam lagu kumpulan FTG plk...
Dari raket sampi la kebenda lain jenama yonex suma terbaikk...logo dia pun comey wey!!!!  YY kau..,

    


Mai nk tgk gambar kilang yonex kt jepun..gila besaq kilang dia..nk bt raket ja pn tapi...nahaiiii.kilang baru rasanya ni...tgk dia punya pesekitaran bersih....terbaikk,

Tuesday, 28 February 2017

KASUT YONEX EXCEED PLUS 505 UNTUK DILEPASKAN...
Kasut dalam keadaan 99.9% baik..makna kata baru pkai sgt la...saiz 25cm,,nak jual murah2 sbb xmuat kaki...kekek...bleh wasap terus 0175674164...

Dah terlanjur ni nk jgk la aku tunjuk koleksi2 raket yg aku ada...

Diantara raket kesayangan lani..yonex voltric z force 2,ni raket yonex pertama aku beli ni...waauoun tak ori tapi cantik dihati..made in china ja ni..harga xmahal sgt la tapi kalu japan spec mengalir air mata jgk la...spec raket ni 3ug5..kalu ori punya ada 2u..raket ni dato lcw pnh guna.....

Dah nama pun peminat badminton kan,koleksi raket meme mnjadi kegilaan aku lah apa lagi..bukan membazir tapi dh minat,,org lain minat benda lain,aku pulak minat raket badminton...ni diantara koleksi aku yg terkini...

Haha..jgn ckap abg xpayung..sapa nak sewa mai rumah..kekek,,kebanyakkan raket yg aku guna ni 3u g5...spec standart utk org mcm aku ni..apa org putih cakap..beginner..ha,lbih kurang cmtu la...ada yg 2u,3u,4u...ikut kehendak la..nk yg berat skit pakai 2u,tapi 2u ni lebih kpada trainning...kalu utk game pakai 2u,alamat tercabut tangan la stg...kehkehkeh...

YONEX VOLTRIC 1 DURABLE GRED 3UG5 MADE IN TAIWAN HIGH TENSION 35LBS...

YONEX ARCSABER 4DX MADE IN TAIWAN
3UG4(AVE 88.9G) GRAPHITE NANOAIR SPRING FLEX STIFF ISOMETRIC HIGH TENSION 30LBS






YONEX ARCSABER D18 MADE IN TAIWAN 3UG5(85-89.9G) FLEX STIFF EVEN BALANCE SQUARE/ISOMETRIC H.M GRAPHITE NANOAIR SPRING TENSION 18-24LBS